Ηπειρώτικη κούρσα για Τασούλα και Ασημακοπούλου!



Τρέχουν και δεν φτάνουν οι Ηπειρώτες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας! Ο λόγος για τον υπουργό Πολιτισμού Κ. Τασούλα και την δυναμική Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που φαίνεται πως ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους.

Γνωρίζουν και οι δύο ότι η επόμενη εκλογική διαδικασία θα τους βρει να μάχονται για μια έδρα στην επόμενη Βουλή αφού τα ποσοστά της ΝΔ στα Ιωάννινα πέφτουν, όπως και σε όλη την Ελλάδα. Η μάχη των εντυπώσεων έχει ενταθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αφού μεγαλώνουν οι συζητήσεις για ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές.

Αν και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εκλέχτηκε τρίτη στο ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων, πίσω από Τασούλα και Καλογιάννη, εντούτοις έκλεψε τις εντυπώσεις ως εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, αφού με τη φινέτσα της κέρδιζε τα βλέμματα.

Αυτό δεν άρεσε στους υπόλοιπους εκλεγμένους στα Γιάννενα και τα κουτσομπολιά έδιναν και έπαιρναν.

Η Άννα Μισελ, βρέθηκε εκτός, και ο Τασούλας πέρασε στην αντεπίθεση μετά τον ανασχηματισμό. Ο Υπουργός Πολιτισμού κλέβει μέρος από τα φώτα της δημοσιότητας αφού έχει την τύχη επί υπουργίας του να βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη ανακάλυψη της Αμφίπολης. Ο Υπουργός εκμεταλλεύεται αυτό το πλεονέκτημα και γίνεται συχνά πρώτο θέμα στα ΜΜΕ κάθε του δήλωση.

Ο Καλογιάννης φαίνεται να βρίσκεται στη μέση αφού το ισχυρό του όνομα (ο πατέρας του εκλεγόταν συνεχόμενα βουλευτής) του προσφέρει αρκετή αναγνωρισιμότητα στην περιοχή του. Και οι ενδεχόμενοι δελφίνοι ερίζουν για μια θέση στον γαλάζιο πολιτικό χάρτη της περιοχής.

Κούρσα Γιαννιώτικη λέμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ηπειρώτικη κούρσα για Τασούλα και Ασημακοπούλου! "

Leave a Reply